Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

El Borges s'emporta la Copa del Rei contra un rocós Cajasur Priego

Els garriguencs revaliden el títol que ja van guanyar l'any passat, i que es converteix en la quarta Copa del Rei del club. El partit ha arribat fins al cinquè partit (2-3).

Duran alça els braços després de l'últim punt. Els companys salten a la pista per celebrar-ho. (Foto: Captura RFETM)

L’ASISA Borges Vall ha guanyat aquest matí la Copa del Rei de tennis taula 2023, la segona consecutiva i la quarta del club. Ho ha fet després d’un partit molt igualat contra el Cajasur Priego que s’ha decidit en el cinquè i últim partit (2-3).

Els garriguencs han començat perdent. El portuguès Diogo Carvalho, el millor del seu combinat, ha guanyat a Marc Duran clarament, amb un joc molt agressiu en atac (3-0). El suec Victor Brodd ha igualat l’enfrontament contra el també portuguès Diogo Chen (1-3). 

En el tercer partit, Alberto Lillo ha avançat els blaus en el marcador, derrotant amb contundència a Carlos Machado (0-3). Tot i així, Brodd s’ha trobat de nou amb el joc ràpid i contundent de Carvalho (3-1), que després de cinc jocs ha fixat l’empat. 

El partit ha arribat fins al cinquè i últim partit, on Marc Duran ha aconseguit la victòria en un partit molt disputat contra Chen que ha arribat fins al cinquè set (2-3) De fet, el de Vilanova i la Geltrú ha hagut de remuntar fins en dos ocasions, per acabar amb un últim joc en què s’ha mostrat molt més fort mentalment. 

Les celebracions de Duran amb els seus companys, Masip, Lillo, Brodd i el president del club, Enric Vall, que seguien el partit des de la banda, han guanyat en potència fins què, en establir el 4-11 definitiu, s’ha desfermat l’alegria al Palau dels Esports Olivo Arena de Jaen, on tenia lloc la competició. 

L’ASISA Borges Vall incorpora aquest títol als que ja havia aconseguit el 2013, el 2017 i el 2022.