Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials s'allunya de les posicions d'ascens

L'equip verd, que competeix a Divisió d'Honor, encadena un empat i tres derrotes durant el mes de març i ara és 6è, a sis punts del líder, a quatre del segon, i a un del tercer, quart i cinquè classificats.

Foto d'equip de principi de temporada (Foto: Baró de Maials F.S.)

El Baró de Maials A va perdre el dissabte contra el C.F.S. Mediterrani, un rival directe, a l’últim minut de partit (1-2). Els de les Garrigues Històriques van encaixar el primer gol al minut 15 i van empatar tot seguit gràcies a l’encert d’Arnau Palou. Malauradament, una diana al 40 va decantar el partit a favor dels visitants.

Amb aquesta derrota, els verds encadenen un empat i tres derrotese durant el mes de març, cosa que els ha fet allunyar-se de les primeres posicions del campionat. Si a principis de mes havien dormit líders, ara ocupen la sisena plaça, a sis punts del líder, el Solsona, i a quatre del segon, el Torredembarra.

Fora de les places d’ascens, es troben a un punt del Valls, el Mediterrani i el Vinyols, el quart, cinquè i sisè classificats. Acabat un mes de març fosc pels interessos del Baró de Maials, encara compten amb set jornades de lliga per intentar pressionar els equips que té per sobre a la taula.