- Redacció / El Vilosell

La rogaine del Vilosell obre el circuit Trail Running Series - Orientació (TRS-O)

Hi van participar 125 atletes d'arreu de Catalunya, entre els quals alguns garriguencs que van ser dels més ràpids. La prova comptava amb 40 fites repartides a la banda est del Vilosell, i els inscrits comptaven amb un temps màxim de tres hores.

Inscrits a la rogaine del Vilosell situant-se en el mapa per trobar noves balises (Foto: Ponent Orientació).

La cursa d’orientació del Vilosell celebrada el diumenge 26 de març va arrencar el circuit Trail Running Series - Orientació (TRS-O) de Ponent Orientació.

La prova va comptar amb 125 atletes d’arreu de Catalunya, entre els quals alguns garriguencs. El torrebessí Albert Vilà i el seu company Sergi Font van ser tercers en la categoria Open Homes. El borgenc Víctor Sans Mònico va guanyar en individual.

A més, va ser la primera competició de Ponent Orientació en què es va posar en marxa el sistema de cronometratge Sportident, una targeta per al marcatge ràpid de les balises. En aquesta prova n’hi havia 40 de distribuïdes a la banda est del Vilosell. Els inscrits diposaven de fins a tres hores per marcar les fites.

La propera prova del circuit TRS-O de Ponent Orientació, la rogaine dels Bessons, tindrà lloc a les Borges Blanques el 7 de maig. Abans, el 16 d’abril, Torrebesses acollirà una rogaine en bicicleta de muntanya, la tercera d’un circuit pilot que enguany ha arrencat Ponent Orientació.