Ciclisme
- Redacció / Castelldans

Prop de 300 ciclistes recorren les Garrigues amb la Rural Cycling

La marxa cicloturista organitzada pel Club Esportiu Castelldans va comptar amb dos recorreguts de gravel, un dissabte de 110 km i un diumenge de 60 km, i tres de carretera el diumenge, de 90 km, 110 km i 140 km. La jornada va estar marcada pel vent.

Participants a la Rural Cycling entre l'Albagés i Castelldans (Foto: Rural Cycling).

La marxa cicloturista no competitiva Rural Cycling va reunir prop de 300 ciclistes durant el cap de setmana a Castelldans per recórrer les Garrigues, tant en modalitat gravel com de carretera. 

L’activitat del Club Esportiu Castelldans, que enguany arribava a la seua tercera edició, va ampliar l’oferta a dos dies de ciclisme per la comarca. Dissabte es va disputar una ruta de 110 km de gravel per camins i pistes en règim de semi-autosuficiència, amb una trentena d’inscrits. A la tarda es van dur a terme xerrades i una mica de festa ciclista a la Llar del Productor, per aquells aficionats que també aprofitaven per recollir el dorsal. 

La jornada més forta va ser el diumenge, amb una ruta de 60 km de gravel i els tres recorreguts de carretera, de 90 km, 110 km i 140 km, i que van concentrar la major part dels inscrits. Els ciclistes van haver de fer front al vent que va anar augmentant durant el matí, i que va fer el recorregut més exigent. 

L’entitat de Castelldans començarà a organitzar properament la Garrigues Bike, el campionat de Catalunya d’Ultramarató, que tindrà lloc el 3 de juny. La prova ja compta amb més d’un centenar d’inscrits.