- Redacció

El F.S. Juneda suma tres mesos sense perdre

Els rojos van perdre el seu últim partit de lliga el 3 de desembre de l'any passat. Des de llavors han guanyat set enfrontaments i n'han empatat un. Tot i això es mantenen cinquens de la classificació, perquè els equips de dalt tampoc han fallat.

El F.S. Juneda xuta a porteria en un partit recent contra el F.S. Maials B (Foto: X.M.).

El F.S. Juneda va guanyar el divendres 24 de març a domicili el partit que jugava contra el C.F.S. Agramunt (1-6). Els rojos de futbol sala encadenen així tres mesos sense perdre en lliga, gràcies a què ha sumat set victòries i un empat des del gener. L’últim partit perdut va ser el 3 de desembre del 2023.

Malgrat aquesta bona ratxa, el F.S. Juneda es manté cinquè, a certa distància dels equips que té per sobre. El distancien, per exemple, 13 punts del Palau d’Anglesola; 11, de l’Altètic La Seu; 9, del Cervera; i 6, del Fonollosa. Els rivals a la part alta de la taula tampoc han fallat darrerament.

Fonts del Juneda explicaven a SomEsports recentment que consideren l’equip en fase de formació i de consolidació a la categoria, pel que es mostraven satisfets dels resultats obtinguts fins al moment.

Per contra, l’altre equip a Segona Divisió de futbol sala, el F.S. Maials B, ocupa actualment l’última plaça del grup, després de quatre derrotes consecutives.