Hoquei patins
- Redacció / Juneda , Les Borges Blanques

L'ex del Juneda Guille Macías aconsegueix l'ascens a Primera amb el CP Bell-lloc

El club del Pla d’Urgell va aconseguir la classificació matemàticament a dos partits del final de la competició, després d’una temporada invictes, on només han cedit dos empats. A Primera es trobaran amb el CH Juneda. 

Guille Macías, el tercer per l'esquerra de la fila inferior, és porter (Foto: CP Bell-lloc).

El CP Bell-lloc va guanyar el 2 d’abril contra el Cambrils CH (1-4), fet que va suposar l’ascens matemàtic a Primera Catalana del conjunt del Pla d’Urgell. Dins l’equip, un dels qui ho va poder celebrar va ser el porter Guille Macías, d’ascendència borgenca i ex del CH Juneda, on va estar quatre temporades. 

Per Macías, el canvi de categoria suposa una gran alegria. En el seu cas, va començar a militar al Bell-lloc després d’una forta lesió que el va fer retirar-se. Ara és el segon porter.  

Fins ara, entre els 14 enfrontaments de la primera fase de la lliga i els 12 que s’han disputat de la segona, a falta de només dos partits, els del Pla no han perdut cap partit, i només n’han empatat dos. En la resta, compten els partits per victòries. 

La propera temporada, és molt probable que el CP Bell-lloc es trobi el CH Juneda a Primera Catalana, ja que els rojos no estan tenint sort en la promoció d’ascens, i es troben lluny de les posicions que els permetrien pujar de categoria. Macías diu que “se’ns dona bé la pressió” i remet a les victòries dels últims anys contra els rojos.