Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El C.F. Borges cessa l'entrenador tot just arrencada la fase d'ascens

Des de la directiva apunten a un malestar intern entre la plantilla i el cos tècnic i també a l'objectiu de revertir la tendència negativa en els resultats, ja que han perdut un partit i n'han empatat un altre en aquest play off. 

Petreñas, tercer per l'esquerra a la fila superior, en el Trofeu Ciutat de Borges de principi de temporada (Foto: C.F. Borges).

El F.C. Borges va anunciar ahir a la tarda l’adéu de l’entrenador del primer equip, Pablo Petreñas, i del seu equip tècnic. El club va detallar que es tractava d’un acord al qual havien arribat ambdues parts amb l’objectiu de revertir la situació de l'equip en aquest tram final de temporada.

Petreñas entrenava el primer equip del F.C. Borges des de l’agost del 2022, quan se’n va fer càrrec amb el repte de tornar a portar els blancs a Primera Catalana. Fins ara, s’havien acomplert els objectius, ja que el Borges està disputant la fase d’ascens per pujar de categoria. 

Tot i això, els primers dos partits del play off els resultats no havien acompanyat els blancs. El primer el van empatar a zero contra el C.F. Guissona. El segon, el van perdre 3-0 contra el C.E. Alguaire. 

El president del Borges, Jordi Macià, apunta a “coses internes” entre la plantilla i el cos tècnic, un fet que venia “acompanyat dels mals resultats”. Per aquest motiu, van considerar que “es necessitava un canvi d’entrenador”. 

Properament coneixerà el nom del substitut de Petreñas. Des de la directiva, esperen que el relleu millori els resultats de l’equip en els vuit partits restants de promoció d’ascens, i que es pugui garantir l’ascens a Primera.