Bàsquet
- Redacció / Les Borges Blanques

El C.B. Borges - Garrigues puja fins a la tercera plaça

Venç el líder i encadena vuit partits consecutius guanyats i s'apropa a les posicions de privilegi del Campionat Territorial Sènior A, quan falten sis jornades perquè s’acabi la lliga. Amb 40 punts, només el superen el C.B. Alpicat i el C.B. Tremp.

Els jugadors del C.B. Borges en el partit contra el C.B. Torregrossa (Foto: X.M.)

Nova passa endavant del C.B. Borges – Garrigues en el Campionat Territorial Sènior A. El diumenge 16 d’abril va guanyar 60-58 el C.B. Tremp, líder de la categoria, fet que el va fer pujar fins a la tercera plaça de la classificació.

Els garriguencs van començar per darrere, tant en el primer com en el segon quart. Ara bé, un parcial de 19-5 en el tercer va capgirar la lògica del partit i va permetre al C.B. Borges posar-se per davant. Tot i la pressió dels visitants, que es van endur el quart quart, no van poder superar l’equip de negre.

Amb aquesta victòria, el Borges encadena vuit victòries consecutives en lliga, i ja suma 40 punts. A la taula, només el superen el C.B. Alpicat, que té 42 punts, i el C.B. Tremp, amb 43.