Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El Veterans C.F. Borges guanya a l'Atlètic Segre i ajusta la lliga

Els blanc i negres es van imposar a domicili (1-3) al líder. A dos jornades del final de la competició, estan a només dos punts de la primera plaça. A més, estan a només una victòria de classificar-se per la Copa Catalunya de la categoria.

Imatge del partit de la primera volta entre el Borges i l'Atlètic Segre (Foto: X.M.)

L’equip Veterans C.F. Borges va guanyar el diumenge 23 d’abril al matí el partit contra el Veterans Atlètic Segre, corresponent a la 24a jornada de lliga. La victòria per 1-3 aconseguida pels blanc-i-negres, que són segons per darrere de l’equip lleidatà, els va situar a només dos punts del rival. 

A dos jornades del final de la competició, els borgencs van retallar distàncies i van posar pressió a l’Atlètic Segre. Els blanc i negres jugaran els partits restants contra equips de la part mitjana i baixa de la taula. Els lleidatans, per la seva banda, s’enfrontaran a un equip de la banda baixa, però també al Bordeta, el tercer classificat. 

El jugador del Borges Albert Botam creu que encara tenen opcions “de guanyar la lliga” si l’Atlètic Segre punxa. “Tot és possible”, afegeix. Del que es mostra satisfet és que ja gairebé estan classificats per la Copa Catalana de la categoria. Si guanyen un dels dos partits restants s’hi classificaran matemàticament.