- Redacció / Sarroca de Lleida

El SRK Fight Club organitza la primera vetllada muay thai de les Garrigues

Se celebrarà el dissabte 29 d'abril al Casal Municipal i comptarà amb onze combats amateurs, de diferents pesos. El gimnàs de Sarroca compta amb la col·laboració de 14 gimnasos de Catalunya i d'Osca. Les entrades anticipades costen 25 €.

El promotor del gimnàs, Xavi Oró, davant l'equipament. (Foto: X.F.)

El gimnàs Sarroca SRK Fight Club s’estrena el dissabte 29 d’abril amb la seva primera vetllada de combats de muay thai, i també la primera que es duu a terme a les Garrigues. Durant tota la tarda tindran lloc fins a onze combats, amb lluitadors de diferents categories de pes. 

L’entitat sarroquina ha comptat per aquest esdeveniment esportiu amb la col·laboració de fins a 14 gimnasos de Catalunya i Osca, que hi aporten els seus lluitadors. D’entre els 22 nak muay, o lluitadors de muay thai, n’hi ha dos de garriguencs, els germans Albert i Roger Barrull, del Soleràs. 

La vetllada tindrà lloc al Casal Municipal de Sarroca i començarà a les 18 h. L’aforament és limitat i les entrades es poden comprar per anticipat al preu de 20 € al telèfon 609 24 01 66, o a taquilla per 25 €.