Motor
- Redacció / Castelldans

El pilot Guerau Simó debuta a la copa KTM390Cup

El jove de Castelldans va caure a la primera cursa per culpa de la pluja. En la segona, va finalitzar quart. El primer circuit de la competició era el de Xest, al País Valencià.

Pilots de la KTM 390 Cup en plena cursa (Foto: KTM390)

El pilot de Castelldans Guerau Simó va debutar el cap de setmana del 22 i 23 d’abril a la copa de motociclisme KTM390Cup, una competició en què tots els participants corren amb el mateix model de moto, una KTM RC 390. La prova va tenir lloc al circuit de Xest, al País Valencià.

Per Simó, que estrenava moto, que competia per primera vegada a Xest i que també corria per primera vegada en aquest campionat, les sensacions van ser agredolces. En la primera cursa va caure per culpa de la pluja. En la segona, va finalitzar en quarta posició.

La KTM390Cup 2023 té un total de sis curses, entre les quals la de Xest. La propera serà el 19, 20 i 21 de maig a Jerez de la Frontera.