Senderisme
- Redacció / Els Omellons

La Marxa de les Cabanes de Volta aplega 430 participants

La 9a edició de l'activitat comptava amb dos recorreguts, un de 14 km i un de 21 km. Les dos rutes presentaven novetats respecte edicions anteriors, tot i que també es visitaven punts neuràlgics, com l’ermita de Sant Bonifaci.

Participants a la sortida de l'activitat (Foto: J.J.M.)

El diumenge 30 d’abril va tenir lloc als Omellons la 9a edició de la Marxa de les Cabanes de Volta, una activitat esportiva no competitiva que comptava amb dos recorreguts, un de 14 km i un de 21 km. 

En total, 430 participants van prendre part de les dos rutes, en alguns casos ho van fer corrent, mentre que en altres van completar els circuits caminant. Tot i que la xifra d’assistents va caure lleugerament respecte l’any passat, en què hi va haver 450 inscrits, des de l’ajuntament valoren molt positivament l’assistència. Apunten, a més, que era un cap de setmana “complicat” perquè dilluns era festiu. 

L’alcalde dels Omellons, Jordi Gaya, posa en valor la resposta de la gent que hi va participar, que estava “contenta” i va fer “comentaris bons” sobre l’activitat i l’acompanyament dels voluntaris, enguany una seixantena. A més, també destaca que es van sortejar prop de 150 premis entre els inscrits.