Bàsquet
- Redacció / Les Borges Blanques

Continua la ratxa triomfal del C.B. Borges

El diumenge es van imposar amb contundència al C.B. Alcarràs (39-78), en el que va ser la onzena victòria consecutiva en aquesta segona volta de la lliga. L’equip és tercer, a punt punt del segon, i a cinc del primer.

Jugada d'atac del C.B. Borges - Garrigues, en un partit anterior (Foto: X.M.)

El C.B. Borges – Garrigues va guanyar el diumenge 7 de maig al C.B. Alcarras (39-78) en el partit que corresponia a a la 27a jornada del Campionat Territorial Sènior A. Aquesta victòria contundent suposa l’onzè partit consecutiu guanyat per l’equip borgenc, una ratxa triomfal que feia temps que no aconseguien.

Els garriguencs, que jugaven com a visitants, van començar a guanyar distància en el primer quart, tot i que va ser en el segon, amb un parcial de 9 a 22, en què van distanciar-se notablement de l’Alcarràs. Tot i que en el tercer quart la distància va continuar creixent, va ser en el quart que van confirmar la pallissa.

Després d’aquest partit, el C.B. Borges-Garrigues es manté en la tercera plaça, a un punt del segon classificat, i a cinc del primer. Queden, només, tres partits de campionat.

El C.B. Torregrossa  va perdre contra el Sicoris (52-48) i ocupa la 13a posició de la classificació.