Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials, en caiguda lliure

L'equip, que havia aconseguit la primera posició del campionat al mes de març, i somniava amb l'ascens, només ha guanyat un partit dels últims nou que ha jugat. Això l’ha fet caure des del capdamunt de la taula fins a la desena plaça. 

Els jugadors del Baró de Maials, en una fotografia d'inici de temporada (Foto: Futsal Maials).

El F.S. Baró de Maials va perdre el dissabte 6 de maig contra el Ponent Futsal Alcarràs (3-2). Els de les Garrigues Històriques es van avançar al primer minut, però van veure l’avantatge retallat i capgirat durant la primera part. A finals del partit van igualar el partit, però van veure com els guanyaven sobre el xiulet final. 

Aquest resultat és una nova mostra de la falta de concentració del conjunt verd aquest final de temporada. L’equip, que havia aconseguit la primera posició del campionat al mes de març i somniava amb l’ascens, només ha guanyat un partit dels últims nou que ha jugat. 

El coordinador del F.S. Maials i entrenador de l’equip, Roc Jordana, expressa que el final de temporada s’està fent “llarguíssim”. Confia que el grup podrà sumar un punt en els propers dos partits que falten, per evitar entrar en zona de descens que els posi en perill. 

En l’actualitat, l’equip ocupa la desena plaça de la classificació.