Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

El I Memorial Pep Francesch Ribalta reunirà un centenar de palistes

El torneig recordarà el jugador i entrenador del CTT Borges mort el 3 de maig de l'any passat, després d’un accident de trànsit. Se celebrarà durant tot el diumenge 14 de maig, al Centre de Tecnificació. 

Francesch Vilalta, davant una part del material del TT Museum. (Foto: Arxiu)

El diumenge 14 de maig, el Centre de Tecnificació de les Borges Blanques acollirà el I Memorial Pep Francesch Ribalta, un campionat absolut de tennis taula amb què el CTT Borges vol recordar el jugador i entrenador del club, mort el 3 de maig de l’any passat després d’un accident de trànsit. Hi participaran un centenar de palistes.

La jornada arrencarà a les 9 h, amb la fase de grups. A partir de les 13h, serà quan s’iniciarà la fase eliminatòria, que s’allargarà fins ben entrada la tarda. Les semifinals estan previstes per poc abans de les 19 h, i la final a les 19.20h. Al migdia, se celebrarà un dinar popular en què hi participaran unes 200 persones, entre jugadors i altres persones properes a Francesch Ribalta. 

Aprofitant la diada dedicada al jugador i entrenador, s’exposarà una petita mostra de les samarretes i pilotes que havia reunit en el TT Museum, que ara el club vetlla i augmenta. En aquesta mateixa línia, s’ha impulsat una edició limitada d’un centenar de pilotes de tennis taula per recordar el Memorial, que es podran comprar durant el dia.

Tot i que les inscripcions ja estan tancades, la jornada de tennis taula serà oberta a tothom que vulgui assistir-hi.