- Redacció / Les Borges Blanques

La Festa de l'Esport de les Borges reconeix la palista benjamí Elsa Benet i l'atleta màster Josep Viladoms

En l'acte també es va premiar el Club Bàsquet Borges - Garrigues i l'Asisa Borges Vall com a millors equips femení i masculí, i es va distingir amb mencions especials una norantena d’esportistes, entitats i clubs del municipi.   

Elsa Benet i Josep Viladoms recollint el reconeixement (Foto: Aj. de les Borges Blanques)

L’Ajuntament de les Borges Blanques va celebrar el dissabte 13 de maig la XXXII Festa de l’Esport. El certamen va reconèixer com a millors esportistes borgencs del 2022 la palista benjamí del CTT Borges Elsa Benet, campiona de Catalunya de dobles benjamí i sots-campionat de Catalunya per equips benjamí, i l’atleta màster Josep Viladoms, Campió de Catalunya, Espanya i Europa en diferents modalitats de duatló, a més de segon i tercer classificat en els campionats del món de duatló sprint i duatló estandard, respectivament. 

L’acte, celebrat al Pavelló de l’Oli, també va distingir el conjunt femení del C.B. Borges – Garrigues i l’Asisa Borges Vall com els millors equips del 2022. A banda, es va fer entrega de 86 mencions especials a esportistes, associacions, entitats i clubs del municipi. 

Entre els reconeguts hi havia atletes del  Club Ciclista Ateneu Garriguenc, el Club Futbol Borges, el Club Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, el Club Tennis Taula Borges, el Club Pati Borges, el Club Bitlles Borges, la Serreta Tennis Club, el Club Basquet Borges Garrigues, el Futbol Sala Borges, el Club Atletic Borges, el FC Borges Veterans, el grup d'Escacs, el de Trial Motos, el de Hip Hop i el Centre Excursionista Borges - Garrigues.