Ciclisme
- Redacció / El Vilosell

El vilosellenc Arnalt Tomàs puja al podi de la Copa Catalunya Infantil de BTT Les Roquetes

El jove ciclista aconsegueix la tercera posició en categoria infantil, a tres segons dels primers classificats. A l’última volta li va sortir la cadena, cosa que li va fer perdre una mica de temps respece el grup capdavanter.

Arnalt Tomàs durant la cursa al circuït del Garraf (Foto: A.T.)

El jove ciclista del Vilosell Arnalt Tomàs va participar el diumenge 14 de maig a la prova de la Copa Catalunya Infantil de BTT celebrada a Les Roquetes, al Garraf, i va aconseguir pujar al tercer graó del podi.

Tomàs va ser tercer, a només tres segons dels dos primers classificats, David Belmonte (Biketrial Torredembarra) i Genís Colomer (Artsport Unica Banyoles). A l’última volta, li va sortir la cadena, cosa que li va fer perdre una mica de temps respecte el grup capdavanter amb el qual competia.

El tercer lloc és la posició més bona de Tomàs en aquesta competició aquesta temporada. La continuïtat, però, fa que es trobi en la 8a plaça de la general, entre els seus dos companys de podi el diumenge, Belmonte és 7è i Colomer, 9è.

La propera prova de la Copa Catalana Infantil de BTT tindrà lloc a Vic el 27 de maig.