Patinatge
- Redacció / Les Borges Blanques

El C.P. Borges guanya la Trobada de Grups Xou del Consell Esportiu

La competició es va celebrar el dissabte 27 de maig al Pavelló de l'Oli. Es van disputar quatre modalitats: Quartet primària, Quartet secundària, Xou primària i Xou secundària. El Borges, primer en Xou secundària i el CEP Torregrossa, segon.

Fotografia de família amb tots els grups participants (Foto: CP Borges )

Les Borges Blanques va acollir el dissabte 27 de maig la Trobada de Patinatge per a Grups Xou organitzada pel Consell Esportiu de les Garrigues en col·laboració amb el CP Borges, una competició oberta a grups de tota la província. 

Durant tot el matí es van disputar quatre modalitats diferents: Quartet primària, Quartet secundària, Xou primària i Xou secundària. En les dues primeres va guanyar el CHPA Cadí la Seu, ja que van ser els únics quartets presents. En la categoria Xou primària hi va haver un nou triomf del CHPA Cadí la Seu, aquest cop, secundat pel CP Tremp. 

La presència garriguenca va aparèixer en la modalitat Xou secundària. Les padinadores locals van ser les primeres classificades amb el disc Arcade, i les del CEP Torregrossa, amb Cinderella, van ocupar la segona plaça. Va tancar el podi i la competició el CP Andorra, amb l’actuació Astúcia

Fruit d’aquesta victòria, el CP Borges representarà les Garrigues en la modalitat Xou secundària del Campionat Nacional del Vendrell dels Consells Esportius de Catalunya. 

Durant la jornada de patinatge del 27 de maig també hi va haver dues exhibicions, a càrrec del Xou petit del CEP Torregrossa i del Quartet sènior del CP Borges.