Bàsquet
- Redacció / Les Borges Blanques

El C.B. Borges Garrigues perd la final del campionat sènior contra el totpoderós C.B. Tremp

Els garriguencs van guanyar el primer partit de la final a quatre contra el C.B. Alpicat (57-64). A la final, els trempolins van demostrar l’alt nivell competitiu que ja havien lluït tota la lliga regular, on només ha perdut cinc partits.

Els jugadors del C.B. Borges amb el trofeu de segons classificats (Foto: RTL-FCB)

El C.B. Borges-Garrigues va disputar el passat cap de setmana la final a quatre del campionat territorial sènior masculí, que es va disputar a Tremp. Tot i que l’equip va superar el primer partit amb solvència, es va estavellar contra els amfitrions al segon i definitiu enfrontament.

Els garriguencs van guanyar 57-64 el C.B. Alpicat, amb qui en lliga van quedar finalment empatats a punts en la segona i la tercera plaça. La clau va estar en el primer i el segon quart, on el C.B. Borges van aconseguir parcials de nou punts a favor. El tercer va estar molt igualat i en el quart els alpicatencs van imposar-se per 12 punts, ja sense temps per capgirar el resultat.

Al segon partit, la final, els borgencs es van enfrontar al totpoderós C.B. Tremp, que enguany ha aconseguit la lliga regular amb solvència, amb només cinc partits perduts, dos dels quals quan ja havien guanyat matemàticament el campionat. Els del Jussà es van imposar 79 – 57.

Els dos equips havien arribat al final del segon quart força igualats, amb només sis punts de diferència. Tot i així, en el tercer quart els trempolins van aconseguir un parcial de 19-5 que va decantar el matx definitivament a favor dels locals.