Atletisme, Senderisme
- Redacció / Juneda

La 8a cursa i caminada de les Cassoles de tros ja supera els 230 inscrits

Tindrà lloc la tarda del dissabte 10 de juny al parc de la Banqueta, en el marc de la tradicional festa de les Cassoles de tros que té lloc al municipi. Tant la cursa com la caminada compten amb dos recorreguts.  

Participants de la cursa, en una edició anterior (Foto: Arxiu)

La 8a cursa i caminada de les Cassoles de Tros de Juneda ja ha superat els 230 inscrits, una xifra superior a l’edició de l’any passat. Aquesta activitat esportiva se celebrarà a partir de les 19 h del dissabte 10 de juny, en el marc de la festa gastronòmica homònima, que tindrà lloc durant el cap de setmana.

La proposta, organitzada pel Consell Esportiu de les Garrigues i l’Ajuntament de Juneda, comptarà, com ja és habitual, amb dos recorreguts per cada modalitat. Pels qui optin per la cursa, hi haurà un circuit de 5 km i un de 10 km. Les dos sortides seran a les 20 h. En el cas de la caminada, les rutes seran de 8 km i 14 km. La primera sortirà a les 20 h, mentre que la caminada més llarga arrencarà a les 19 h. Les sortides seran des del voltant del recinte de les piscines.

Les inscripcions es poden fer fins al finals de setmana, a un preu de 12 €. La cursa serà amb cronometratge per xip. Qui no en tingui el podrà llogar en el moment de fer la inscripció.