Ciclisme
- Redacció / Juneda

Júlia Mir aconsegueix la segona plaça del Campionat de Catalunya de fèmines

La ciclista de Juneda, que competeix amb l'equip Universitat Politècnica de València, va pujar al podi després d’un esprint ajustat amb tres rivals, amb les quals perseguien la guanyadora. 

Plata per la ciclista Júlia Mir al Campionat de Catalunya de fèmines que es va celebrar el dissabte 10 de juny a Bescanó (Gironès). La junedenca de l’equip Universitat Politècnica de València (UPV) va arribar a 4 minuts i 37 segons de la primera classificada, Íngrid Ruiz (Massi Tactic Academy), la mateixa que fa un mes es va imposar al Trofeu Vila de Juneda. 

Mir va ser la segona classificada, després de vèncer a l’esprint a les rivals directes amb qui perseguien a Ruiz i la resta de ciclistes de l’escapada, que poc a poc van anar cedint. A l’arribar als últims 300 metres, Mir va gastar totes les forces que li quedaven. “Vaig aconseguir colocar-me molt bé, tot i ser novella” assenyala. La cursa va estar marcada per la pluja de l’inici. 

A finals de juny, la ciclista de Juneda participarà al Campionat d’Espanya de ciclisme en ruta que se celebrarà a Madrid. Mir diu que està “contenta, però molt espantada” pel recorregut i perquè competirà amb professionals d’aquest esport i referents per a ella.