Motor
- Redacció / Castelldans

Primer podi de la temporada per Guerau Simó

El jove pilot de motos de Castelldans va aconseguir la tercera posició a la segona cursa que es va celebrar al circuit Pau-Arnos, a França. A la primera cursa havia quedat 4t.

Simó en una cursa anterior (Foto: G.S.)

El jove pilot de motos de Castelldans Guerau Simó va aconseguir el diumenge 11 de juny el seu primer podi aquest any a la copa de motociclisme KTM390Cup.

Després de dues proves en què s’havia quedat amb la mel als llavis, amb una caiguda i tres quartes posicions, al circuit de Pau-Arnos, a França, Simó va poder xafar els llocs d’honor. Va aconseguir una quarta plaça a la primera cursa, i una tercera posició a la segona, fet que li va permetre pujar al podi.

Gràcies a aquest resultat, i a la regularitat que ha mostrat fins ara al llarg de les tres proves del campionat, el de Castelldans ocupa la tercera posició en nombre de punts (en té 68).

La KTM390Cup és una competició en què tots els participants corren amb el mateix model de moto, una KTM RC 390.