Tennis
- Redacció / Les Borges Blanques

Aran Teixidó i Marc Pascual s'emporten l'històric torneig de dobles del Club Tennis la Serreta

El passat dissabte 1 de juliol va tenir lloc el torneig de tennis dobles 11è Memorial Ramon Martí a les instal·lacions de La Serreta Tennis Club, a les Borges Blanques. Es tracta d’un torneig amb més de 30 anys de trajectòria, iniciat el 1985, sempre de caràcter social, festiu i esportiu i que fa 11 anys que va incorporar el vessant memorial en record de Ramon Martí arran de la mort d’aquest borgenc vinculat al club i també a diverses disciplines esportives com l’handbol, l’excursionisme o l’escalada.

Segons l’organització del torneig, hi van participar alguns dels millors tennistes de Ponent i futures promeses d'aquest esport, que valoren que sigui l’únic torneig en format dobles que existeix a aquestes comarques. El fet que es disputi tot en un sol dia, de manera ininterrompuda durant més de dotze hores, també li dona un alicient especial.

Enguany, la final va ser molt disputada i va enfrontar la parella formada per Aran Teixidó Garcia i Marc Pascual Torruella (l’única de les tretze participants en què hi havia una dona) contra Ivan Solans i Nil Rubio Solé. Els primers, provinents de Lleida i Torrefarrera, van guanyar per 7/6, 0/6 i 6/1. Els guanyadors s'emportaven un premi de 300 euros i els finalistes un pernil cadascú.


Xavier Vallès, president del club, Marc Pascual i Aran Teixidó, guanyadors del torneig, i Xavier Bueno, regidor d’Esports de l’Ajuntament.