Bàsquet
- Redacció / Les Borges Blanques

Cinc premiats del Borges i el Torregrossa a la Festa del Bàsquet Lleidatà

La gala va tenir lloc divendres passat al Pavelló de l’Oli de les Borges i va servir per homenatjar, també, el club amfitrió pels 80 anys de trajectòria.

(foto: Xavi Minguella)

Divendres passat, 7 de juliol, va tenir lloc al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques la 35a Festa del Bàsquet Lleidatà, que va comptar amb l’assistència de quasi 500 persones de la demarcació. La festa va servir per entregar els guardons als millors jugadors de totes les categories, tant en l'àmbit territorial com en l'àmbit català, i reconèixer els millors entrenadors de la temporada, els directius “i aquelles persones que amb la seva constància i abnegació han contribuït a millorar el bàsquet a les terres de Ponent durant aquest any que acabem”, explica la delegació territorial de la federació.

També hi va haver guardons per als equips ascendits en les seves categories, destacant el BC Morabanc Andorra amb el seu retorn a la Lliga ACB i el CB Alpicat, que la temporada que ve jugarà a la Lliga EBA. La festa també va homenatjar el Club Bàsquet Borges Garrigues pels 80 anys de trajctòria, celebrats durant la temporada que ha finalitzat. Entre les autoritats assistents hi havia Javier Calles, president de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol; Lourdes Ravetllat, representant territorial de l'esport a Lleida, Alt Pirineu i Aran; Lluís Vergés, representant territorial de la Federació Catalana de Basquetbol a les Comarques Centrals i Josep Farran, alcalde de les Borges Blanques, així com altres regidors del govern municipal i de l’oposició. 

Entre els trofeus MVP que es van atorgar en va haver per a membres del Club Bàsquet Borges Garrigues (CBBG) i del Club Bàsquet Torregrossa (CBT), i són els següents:

- Ester Balcells (CBBG), en cadet provincial femení.
- Raul Lucian (CBBG), en júnior provincial masculí.
- Javier Bescós (CBBG), en sènior provincial masculí.
- Albert Setó (CBT), en l’apartat de directius.
- Arnau Folguera (CBBG), en el reconeixement a la constància i l’abnegació.