Pàdel
- Contingut patrocinat / Les Borges Blanques

Un dels equips femenins de pàdel del club La Serreta queda subcampió de Catalunya

Després d’haver aconseguit el títol i l’ascens, el Serreta B va guanyar el play-off lleidatà i va arribar a la final del de Catalunya, un resultat que el club qualifica d’”històric”.

(foto: CT La Serreta)

L’equip La Serreta B – Injectats Gaya ha acabat la temporada amb molt bones sensacions. Al juny, les integrants d’aquest conjunt, un dels tres femenins que té el club borgenc, ja van quedar campiones de lliga del grup B de Tercera Catalana, amb només quatre partits perduts de catorze jugats [v. SomEsports, 55]. El títol els va donar l’ascens a Segona Catalana i, a més, el passi per jugar el play-off de la Lliga Catalana, que va tenir lloc del 3 al 9 de juliol a Torrefarrera (Segrià).

Les garriguenques es van enfrontar a les primeres del grup A, el Padelindoor, i van guanyar, de manera que passaven a disputar el play-off final de les lligues autonòmiques, que es jugava el 9 de juliol a Martorelles (Vallès Oriental) amb els equips guanyadors de cada província. A les de La Serreta els va tocar com a rival el Siesports, guanyador de la territorial barcelonina, i van perdre (3-0). Malgrat la derrota, aquesta segona posició suposa tota una fita per a l’equip, que és el que més lluny ha arribat del seu club aquesta temporada. Des de La Serreta es qualifica el resultat d’”històric”.

L’equip està format per les següents 19 jugadores: Júlia Roca, Laia Vallés, Meritxell Cunillera, Ester Mateus, Núria Duran, Sílvia Capell, Blanca Palau, Maria Segura, Ester Segarra, M. Rosa Caselles, Maria Gorgues, Montse Sans, Neus Vallés, Alba Martí, Elena Boldú, Rosalia Cervós, Laura Magriñà, Mònica Vallés i Meritxell Serra.  

Al conjunt del panorama padelístic de la comarca, on una vintena d’equips competeixen a les lligues regulars, quatre van guanyar les respectives competicions. A més de l’ascens a Segona de La Serreta B femení, La Serreta A femení de Segona va aconseguir títol i ascens a Primera; el CT Juneda Roig masculí, de Segona, va aconseguir títol i ascens a Primera, i el Pàdel Artesa-Juneda masculí, de Tercera, pujarà a Segona.