Pàdel
- Redacció / El Soleràs

El Soleràs ajorna la inauguració de la pista de pàdel per deficiències en la construcció

Les obres s'havien iniciat al juny i havia d'estar llesta per aquest divendres. En una revisió recent amb el regidor d'esports, l'instal·lador encarregat i el fabricant, es van detectar errors que forcen a desmuntar part de la infraestructura.

(Arxiu)

El Soleràs s’havia d’incorporar aquesta setmana al grup de municipis garriguencs amb una pista de pàdel entre els seus equipaments esportius, que en l’actualitat ja són una dotzena. Malauradament, els veïns hauran d’esperar encara alguns dies per poder practicar aquest esport.

En una revisió recent de l’obra, en què van participar el regidor d’esports, l’instal·lador encarregat i el fabricant, es van detectar deficiències estructurals en la instal·lació, que forçaran a desmuntar part de la infraestructura per tornar-la a col·locar. L’empresa encarregada de la fabricació s’ha compromès a corregir l’error amb la màxima rapidesa, però no s’ha marcat cap calendari de quan pot estar fet. 

Davant d’aquest fet, l’ajuntament ha ajornat la inauguració de la pista, que s’havia de fer aquest divendres 28 de juliol amb la participació de jugadors elit que havien de fer-hi una exhibició.