Futbol sala
- Redacció / Castelldans , Juncosa , La Granadella

La Granadella guanya el Campionat de Futbol Sala les Garrigues

Els amfitrions es van imposar al Castelldans (9-1), que havia eliminat el Juncosa en la semifinal disputada aquell mateix vespre. És la setena vegada que la Granadella guanya aquest trofeu d'estiu organitzat per l'Oficina Jove.

Els futbolistes de la Granadella, amb els joves i infants amb qui van celebrar la victòria. (C.S.)

El passat divendres 21 de juliol van tenir lloc a la Granadella els dos partits decisius del Campionat de Futbol Sala les Garrigues, popularment conegut com la Garrigues Cup, un trofeu d'estiu organitzat per l'Oficina Jove. 

El Castelldans i el Juncosa es van enfrontar a les 21 h en la semifinal, de la qual els primers van ser els vencedors. Els castelldanencs guanyaven 2-1 a la mitja part quan un ruixat va obligar als futbolistes i al públic a posar-se a cobert. Un cop finalitzat el xàfec, i amb la pista tota molla, els juncosans va decidir retirar-se apel·lant a la incertesa de quan es podria reprendre el partit. 

En la final, el Castelldans es va trobar amb la Granadella, equip amfitrió de la final i que s'havia classificat directament gràcies als bons resultats obtinguts a la fase de lligueta, que va tindre lloc entre finals de juny i la primera quinzena de juliol. Els locals van ser molt superiors als rivals i els van guanyar per un contundent 9-1. 

A l'acabar el matx, el jovent de la Granadella, que havia estat seguint el partit i gestionant el servei de barra, va celebrar la victòria amb l'equip. És la setena vegada que la Granadella guanya aquest campionat d’estiu. 

Joel Flix, veí de la Granadella i jugador de l’equip guanyador recorda que van ser molts pocs jugadors en la fase de lligueta i bona part del campionat. Tot i això, creu que van fer “una bona fase de grups i a la final vam jugar super bé”. Flix també ressalta la importància del públic: “van vindre molts pares i nens, el dia de la final el camp estava ple, i la celebració va ser espectacular. Feia any que no veia tanta gent movent-se pel futbol sala”. 

Enguany eren sis els equips que participaven a la competició: la Granadella, Bellaguarda, El Cogul, Juncosa, Bovera i Castelldans.