Atletisme
- Redacció / Arbeca

Arbeca impulsa la 1a Milla arbequina per la festa major

L'activitat tindrà una versió competitiva i una de popular. Les pistes d’atletisme municipals seran l’epicentre de la cursa. 

Entrenament de l'Escola d'Atletisme Arbeca - Garrigues, quan l'equipament va tornar a obrir les portes després de la reforma (Foto: A.G.)

El dissabte 12 d’agost a les 20 h tindrà lloc a Arbeca la 1a Milla arbequina, una activitat esportiva nova organitzada per l’Ajuntament, el Consell Esportiu i el club Joventut Atlètica, que s’incorporarà als actes de festa major.

La cursa, de 1.609 metres, comptarà amb dues versions, una de competitiva per a aquelles persones que vulguin marcar temps, i una de popular, oberta a tota la resta de participants. Al tancament de les inscripcions online, hi havia una cinquantena de persones apuntades. El mateix dia de l’activitat es podran fer inscripcions presencials.

L’activitat tindrà les recent estrenades pistes d’atletisme municipals com a epicentre, i el recorregut començarà i acabarà dins el recinte. Al llarg del recorregut, però, es combinarà el tartà amb l’asfalt.

Des de la Joventut Atlètica d’Arbeca recorden que fa anys s’havia celebrat una cursa en el context de festa major. Confien que la proposta atregui persones interessades en l’atletisme, els permeti conèixer l’equipament i que properament s’hi puguin a celebrar controls, aprofitant que ja estan homologades per a competicions federades.