Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall debutarà a la Champions a Àustria

L'equip borgenc jugarà la primera fase de la màxima competició europea contra l'amfitrió SPG Felbermayr Wels, el TTC Ostrava 2016 txec i el KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniow polonès. Els partits es disputaran entre el 20 i el 24 de setembre.

Marc Duran, al campionat d'Espanya (Foto: Arxiu)

L’Asisa Borges Vall va conèixer el passat dissabte 22 de juliol els rivals amb què s’haurà d’enfrontar en la primera fase de la Copa d’Europa de tennis taula. L’equip de les Garrigues, 15è en el rànquing europeu, serà l’únic de l’estat que participarà al campionat, reservat als 24 millors del continent. 

Com a membres del grup D, els blaus viatjaran a la ciutat austríaca de Wels i competiran contra l’amfitrió, el SPG Felbermayr Wels; contra el TTC Ostrava 2016 txec, amb qui l’any passat va guanyar a la segona fase de la Champions, i contra el KS Global Pharma Orlicz 1924 Suchedniow de Polònia.

Aquesta primera ronda es disputarà del 20 al 24 de setembre, i únicament continuarà a la Champions el primer classificat del grup. Els equips restants passaran a disputar l'Europe Cup.

Els borgencs han d’acabar de configurar l’equip per aquesta temporada. A la renovació de Marc Duran també s’hi ha de sumar la més recent de Joan Masip i el fitxatge del jove jugador de Palafrugell, Norbert Tauler. El club està a l’espera de confirmar un jugador internacional. 

Per altra banda, el fins ara jugador de l’Asisa Borges Vall Alberto Lillo se’n va a la lliga alemanya, i el suec Viktor Brodd ha fitxat per un combinat polonès, tot i que es treballa amb ell perquè pugui seguir vinculat amb la formació garriguenca com a reforç ocasional.