Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

Marc Duran jugarà a l'NBA del tennis taula

El palista de l'Asisa Borges Vall combinarà la seva participació a la Superdivisió espanyola, amb quatre lligues més, una de les quals, la recent creada Major League Tennis Table. S’hi trobarà amb els millors jugadors del món.  

Marc Duran, en un partit de la temporada passada (Foto: CTT Borges)

La temporada 2023/2024, el palista de l’Asisa Borges Vall Marc Duran s’estrenarà a la recent creada Major League Tennis Table dels Estats Units. Es tracta de la primera lliga professional d’aquell país i els seus promotors han volgut captar els millors jugadors del món per fer-la al més atractiva possible. El de Vilanova i la Geltrú serà l’únic participant de l’estat en aquesta competició.  

El fitxatge de Duran per la Major League no anirà renyida amb el compromís amb el CTT Borges. És habitual que els professionals d’aquest esport, per guanyar-se millor la vida, competeixin en diferents lligues simultàniament. El palista de Vilanova i la Geltrú tindrà com a primer equip l’Asisa Borges Vall. A la vegada, però, participarà a la lliga sueca, a la nord-americana, a sèrbia i, si ho pot combinar bé, també a polonesa. 

Duran expressa que el projecte de la Major League Tennis Table “té molt bona pinta”. Comptarà amb vuit equips-franquícia en aquesta primera temporada, s’hi faran processos de selecció de jugadors (drafts) com a l’NBA i tindrà dues conferències. El català s’integrarà en un equip de la conferència est. Les properes setmanes, Duran sabrà quin combinat el tria. 

La Major League Tennis Table arrencarà al setembre.