Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall confirma al serbi Marko Jevtovic

El palista de 36 anys arriba procedent del Podomat TM Parla, l’equip amb el qual l’any passat ja va disputar la Superdivisió espanyola. Completa l’equip en què ja constaven Marc Duran, Joan Masip i Norbert Tauler. 

Jevtovi? a les Olimpíades de Tokyo 2020.

L’ENoLI Les Borges Vall va anunciar el divendres 11 d’agost el fitxatge del palista serbi Marko Jevtovic, un veterà d’aquesta disciplina provinent del Podomat TM Parla, on ha jugat l’última temporada. 

Jevtovic, nascut a Belgrad el 1987, va participar a les Olimpíades de Londres el 2012 i Tòquio el 2020, va ser sucampió d’Europa Absolut en dobles mixtes el 2010 i ha disputat més de 10 Campionats del Món amb la selecció. 

El palista reforçarà l’equip, que enguany perd Viktor Brodd, fitxat per un conjunt polonès. Jevtovic se sumarà als renovats Marc Duran i Joan Masip, a més de a la recent incorporació, Norbert Tauler.


El primer equip del CTT Borges canvia de nom aquesta temporada. Deixa enrere l’asseguradora Asisa, que havia estat espònsor del club els últims anys, i incorpora la fundació privada ENoLI-Museum, que vol tornar a obrir el Parc temàtic de l’Oli de les Borges Blanques properament i dinamitzar l’espai. Enric Vall, president del CTT forma part també del Patronat de la fundació.