Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El C.F. Borges guanya l'anada dels quarts de final de la Copa Lleida

L'equip blanc es va imposar 1-0 al C.F. Artesa de Lleida, també recent ascendit a Primera Catalana. La tornada es disputarà el dimecres 16.  En cas de classificar-se, l’equip garriguenc tornaria a jugar el proper cap de setmana.

El jugadors se saluden a l'inici del partit (Foto: X.M.)

El C.F. Borges va guanyar el divendres 11 d’agost el partit d’anada dels quarts de final de la Copa Lleida 2023, 1-0, contra el C.F. Artesa de Lleida. Els blancs van marcar l’únic gol del partit a la segona part, al minut 67. Tot i que la diferència era ajustada, l’equip va rendibilitzar el resultat, que haurà de defensar el dimecres a la tornada. 

La tornada se celebrarà el dimecres 16, a les 20 h. Si passen de fase, jugaran l’anada de les semifinals el proper cap de setmana.

La Copa Lleida reuneix els vuit millors equips de categoria territorial. El Borges, que tornarà a jugar a Primera Catalana després d’una temporada descendit, es va enfrontar a un rival directe el curs passat. L’Artesa estava al mateix grup que el Borges i va ser el primer classificat, per davant dels garriguencs.

A més, també participen de la competició el C.E. Atlètic Lleida, de Lliga Elit; el C.F.J Mollerussa, de Tercera RFEF; el C.E. Alguaire, recent ascendit a Primera Catalana; el C.E. Tàrrega, també de Primera; i el C.F. Balaguer i l'A.T. Alpicat, de Segona Catalana.

La novetat d'enguany de la Copa Lleida és la creació de la categoria Infantil femení, que se suma a la Copa Lleida Amateur i la Copa Lleida Infantil. Hi prendrà part l’Escola de Futbol Intercomarcal A. La Copa Lleida Infantil femení es començarà a jugar el diumenge 3 de setembre.