Ciclisme
- Redacció / Juneda

L'Escola de Ciclisme Juneda - Garrigues obre les inscripcions del curs 2023/2024

El centre va assolir al juliol la categoria d'Escola Oficial de la Federació Catalana de Ciclisme, després de quatre anys en marxa. Té quatre grups d’edat, des dels més petits, d’entre dos i quatre anys, als joves de 12 a 16.

Com a novetat, hi haurà entrenaments dedicats a la competició (Foto: X.M.)

L’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues va obrir les inscripcions pel curs 2023/2024 a principis d’agost, i ho va fer per primer cop com a Escola Oficial de la Federació Catalana de Ciclisme. El centre va assolir aquesta categoria al juliol, després de quatre anys de funcionament. El reconeixement la situa entre les 20 millors escoles de la disciplina a Catalunya. 

El curs 2022/2023, l’equipament havia comptat amb una seixantena d’infants i joves i amb una vintena d’adults que assistien regularment als entrenaments. Enguany, es mantenen els dies amb sessions programades, alhora que s’hi afegeix una sessió dedicada a la competició, els divendres.

Els últims cursos, diversos ciclistes del centre han estat presents en competicions locals i provincials i, en alguns casos, han aconseguit posicions destacades. El curs 2023/2024, els alumnes també participaran en el calendari de la Kids Cup i l’Open Lleida. El 14 d’octubre, a més, el circuit de Juneda acollirà el final de la Copa Catalunya Infantil de BTT. 

L’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues, l’única de BTT homologada a la província, és un projecte a tres bandes entre l’Ajuntament de Juneda, el Consell Esportiu de les Garrigues i el Club Colla Ciclista La Pedalada.