Futbol sala
- Redacció / Els Omellons

La futbolista Iris Aixalà jugarà amb el FS Borges

A finals de juny va informar que deixava l'AEM i el futbol semiprofessional, per incompatibilitat amb la seva feina. El Borges va acabar la temporada passada tercer de la Segona Divisió femenina de futbol sala. 

(X.M.)

La futbolista dels Omellons va informar a finals de juny per mitjà de les xarxes socials que deixava l’AEM i, en conseqüència, el futbol semiprofessional. La retirada es devia a la incompatibilitat de l’alta competició amb la seva feina en el sector de la qualitat alimentària i també amb la seva vida personal.

Tot i així, també va explicar al diari Segre que continuaria jugant a futbol, encara que fos d’una forma més relaxada. La via que Aixalà ha trobat per seguir vinculada a l’esport ha estat la de reincorporar-se al FS Borges, equip en què havia militat fa sis anys, abans de passar al futbol.

La futbolista s’haurà de tornar a acostumar al camp petit, però creu que li serà fàcil. A més, comptarà amb el suport d’unes companyes, amb qui ja té confiança: “jo tinc les amigues al futbol sala, i ja ho havia dit que quan deixés el futbol, tornaria al futbol sala”. 

El F.S. Borges va acabar la temporada passada en la tercera posició de la Segona Divisió femenina de futbol sala. Enguany l’equip competirà a Primera Divisió. La lliga arrencarà el 14 d’octubre.