- Redacció / Juneda

El C.F. Juneda perd a l'últim quart (2-4) en el debut en lliga

Els rojos van ser el primer equip garriguenc en jugar en aquesta temporada 2023/2024. El cap de setmana vinent ho farà el C.F. Borges, que s'estrenarà a Primera Catalana, i progressivament ho faran la resta d'equips de futbol i futbol sala.

Els junedencs, en una pausa del partit (Foto: X.M.)

El C.F. Juneda es va estrenar en lliga contra el C.E. Lleida Ponent B la tarda del diumenge 10 de setembre. El partit va començar amb un gol del local Toni Mayoral al minut 17, i ell mateix va ampliar la diferència fins al 2-0 al minut 65.

Tot i així, un penal que els junedencs consideren inexistent va permetre al C.E. Lleida Ponent retallar distàncies i tornar a entrar al partit quan faltava menys d’un quart d’hora pel final. La diana de Youssef Fajr al minut 78 va animar els lleidatans, que van aconseguir empatar i capgirar el marcador fins als 2-4 en poc més de deu minuts, amb gols de Raidó (82’), Sanz (86’) i Mosquera (89’).

El president del C.F. Juneda, Albert Roca, atribueix la derrota a una suma d’elements, entre els quals el penal que va permetre al C.E. Lleida Ponent tornar-se a posar al partit, la passa endarrere dels locals i la pressió dels visitants i les baixes de jugadors habituals.

El C.F. Juneda va ser el primer equip garriguenc en jugar aquesta temporada 2023/2024. El cap de setmana vinent ho farà el C.F. Borges, que s’estrenarà de nou a Primera Catalana, i progressivament ho faran la resta d’equips de futbol i futbol sala.