Bàsquet
- Redacció / Les Borges Blanques

El C.B. Borges-Garrigues no celebrarà enguany el Trofeu Ciutat de les Borges

S’havien previst dos partits d'ACB, entre el Tenerife C.B. i el Joventut Badalona, i entre el club canari i BC Andorra, a més de la presència dels Veterans del Barça. Havia de ser la cloenda dels actes dels 80 anys de bàsquet al municipi. 

Els equips que van jugar el Trofeu Ciutat de les Borges l'any passat (Foto: C.B.B.G.)

El cap de setmana del 8 al 10 de setembre, el C.B. Borges havia previst la celebració del popular Trofeu Ciutat de les Borges, que des de feia sis edicions organitzava partits entre equips de bàsquet de primer nivell al Pavelló de l’Oli del municipi. 

L’any passat havien estat els equips d’ACB Cazoo Baskonia Vitoria i l’UCAM Murcia Baloncesto els qui s’havien enfrontat davant del públic garriguenc, i els equips de LEB Or ICG Força Lleida i el TAU Castelló.

Enguany, el club de bàsquet local havia organitzat dos partits d’ACB. D’una banda, entre el Tenerife C.B. i el Club Joventut Badalona. De l’altra, entre el club canari i el perdedor de la fase preliminar de Lliga Catalana ACB de bàsquet, disputat entre el Girona i l’Andorra, que va ser aquest últim. A més, també s’havia aparaulat la visita del Veterans Bàsquet F.C.B. l’equip de veterns del Barça. 

Des del club i des de l'ajuntament de les Borges atribueixen la cancel·lació del Trofeu Ciutat de les Borges d’enguany, que encara no s’havia anunciat públicament, a la manca de temps per desmuntar la infraestructura de la Festa Major de dins del pavelló pel cap de setmana que es preveien els partits.  

Aquesta activitat, juntament amb les propostes complementàries per a la canalla vinculades al bàsquet havien de servir com a cloenda dels actes dels 80 anys d’aquest esport al municipi. Amb la cancel·lació del Trofeu, es dona per finalitzada la commemoració de l’efemèride.