Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El Veterans C.F. Borges s'enduen la Supercopa Telègrafs 2023 contra l'Alcoletge

Els garriguencs van guanyar 2-4 a l'equip del Segrià, que la temporada passada havia estat campió la lliga de Segona Divisió. El conjunt es va mostrar sòlid des del principi.

El Veterans C.F. Borges celebrant un gol en un partit de la temporada passada (Foto: X.M.)

Els garriguencs van guanyar 2-4 a l'equip del Segrià, que la temporada passada havia estat campió de la lliga de Segona Divisió. El conjunt es va mostrar sòlid des del principi, i va marxar al descans amb un 1-3 favorable. L'equip blanc i negre comença la lliga el dissabte 24 de setembre contra el Veterans Bordeta.

L’equip Veterans C.F. Borges va guanyar el dissabte 16 de setembre la Supercopa Telègrafs 2023, el trofeu que enfronta els campions de la Primera i la Segona Divisió Telègrafs, i que la temporada passada van ser l’equip garriguenc i el Veterans A.E. Alcoletge. El títol, disputat a un partit al camp del Golmés, és el primer d’aquest tipus que aconsegueix el conjunt blanc-i-negre.

El Veterans C.F. Borges es va imposar 2-4 en un partit que va dominar des del principi. Jordi Morlans va avançar els garriguencs al minut 9 de la primera part. Els del Segrià van empatar al minut 30, amb una diana de Sergi Merino. Josep Bigordà, al minut 42, i Raül Camí, al 44, van ampliar la distància i van donar una estocada de mort al conjunt rival. A la segona part, ja dins l’últim quart d’hora, els blanc-i-negres van marcar el quart gol, obra, de nou, de Raül Camí. Marc Córcoles va marcar un segon gol per l’Alcoletge dos minuts després, però el resultat ja no es va moure del 2-4.

L’entrenador del Veterans C.F. Borges lamenta “dos errors nostres” que van permetre al rival posar-los-hi més difícil el títol. Tot i això, celebra l’èxit en aquesta competició, que se suma a les dues lligues de Segona Divisió, a la lliga de Primera Divisió de l’any passat o a la Copa Telègrafs obtingudes fins ara, des què el 2017 van començar a competir.

Tenint en compte el resultat, Benet també és optimista pel que fa a la lliga regular, que l’equip garriguenc comença a disputar el 24 de setembre contra el Veterans Bordeta. “Serem l’equip a abatre” reconeix, alhora que apunta que “la base de l’equip és la de l’any passat i és molt sòlida”. En les primeres jornades, els borgencs es trobaran amb alguns dels equips més forts de la campanya 2022-2023. A més del Bordeta, que va ser tercer, jugaran contra l’Almenar, que va ser quart, a la tercera jornada, i contra l’Atlètic Segre, en el cinquè partit.