Ciclisme
- Redacció / Juneda

La junedenca Júlia Mir guanya la 60a Volta ciclista a Tarragona

La cursa constava de dos etapes, de 80 km i 95 km. Va ser la primera ciclista a la primera etapa, i la tercera a la segona etapa. La de l'equip Universitat Politècnica de València (UPV) corria sola, i amb poques rivals de categoria elit

(Foto: Miquel Roig Juan Enrique)

ciclista de Juneda Júlia Mir (corredora de l'equip Universitat Politècnica de València - UPV) es va endur el passat cap de setmana el maillot rosa de millor ciclista dona a la 60a Volta ciclista a Tarragona, una competició per a fèmines sub23, elit i màster, i també per a ciclistes homes de categoria màster 30, 40 i 50.

La cursa constava de dos etapes, una de 80 km i una altra de 95 km. En la primera, amb sortida i arribada a la Pobla de Mafumet, Mir va ser la ciclista més ràpida. En la segona, celebrada a Reus, va perdre dotze segons, i va entrar en la quarta posició. Això li va permetre enfundar-se el maillot rosa com a millor fèmina de la cursa.