Futbol
- Redacció

Arrenquen les lligues de Primera i Tercera, amb derrotes del Borges, del Torregrossa i l'Albagés

L'Albi va guanyar el seu partit de debut i el filial del C.F. Borges va empatar. Enguany hi ha menys equips en aquesta competició perquè l'Arbeca i el Castelldans van baixar al final de la temporada passada. A Quarta Catalana s'hi han trobat l'Alfés.

Els targarins van marcar tres gols al C.F. Borges (Foto: X.M.)

El cap de setmana passat van tornar a saltar al camp cinc equips de futbol de la comarca, la majoria amb mals resultats en el debut en lliga. El C.F. Borges, que s’estrenava a Primera Catalana després de l’ascens aconseguit l’any passat, va perdre contra la U.E. Tàrrega (0-3). Els de l’Urgell ja guanyaven 0-2 al minut 16 de la primera part, i van acabar d’ampliar el marcador últims minuts del partit, gràcies a un contraatac.

El filial del C.F. Borges, l’A.T. Torregrossa, el C.F. Albagés i el C.F. Albi van iniciar la nova temporada de Tercera Catalana amb resultats desiguals, i més derrotes que victòries. L’Albagés, que venia de celebrar el Centenari aquest mateix cap de setmana, va perdre contra el C.F. Puigvertenc 1-0. Els del Segrià van endur-se el partit per la mínima, amb un gol al minut 55.

L’A.T. Torregrossa tampoc va estar encertat. El F.C. Pinyana els va derrotar a domicili (1-2). Els locals no van aconseguir marcar fins als últims minuts del partit. Ja no hi va haver temps per aconseguir un empat que hauria donat als blanc i blaus el primers punt de la temporada.

A diferència dels clubs mencionats fins ara, el C.F. l’Albi va guanyar el primer partit de la nova temporada, 3-0 davant del Ponent de Gimenells. Joel Cunillera va avançar els blaugranes al minut 17 i hi va tonar al minut 46, tot just iniciada la segona part, i aprofitant la pressió rival. Al 69, Edu Guasch va sentenciar. El filial del Borges va empatar a zero en el primer partit de lliga.

A diferència dels últims anys, Tercera Catalana només compta amb quatre equips garriguencs. El C.F. Arbeca i la U.E. Castelldans jugaran aquesta temporada a Quarta Catalana. S’hi trobaran el C.F. Alfés. Tots tres combinats arrencaran la lliga el primer cap de setmana d’octubre.