Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall s'estrena a la Champions amb Duran, Masip, Tauler i Carrera

Juga la primera fase de la competició a Àustria amb un equip de jugadors catalans. Aquest migdia disputa el primer partit, contra el Suchedniów polonès, i demà s’enfronta a l'Ostrava txec al matí i a l'equip amfitrió, el Felbermayr Wels, al vespre. 

Els quatre jugadors catalans, camins d'Àustria (Foto: CTT Borges)

L'ENoLI Les Borges Vall està jugant en aquests moments el primer partit de la primera fase de la Copa d’Europa de tennis taula, contra l’equip polonès KS Orlicz 1924 Suchedniów. Entre avui i demà, quan s’enfrontarà amb el TTC Ostrava 2016 txec i el SPG Felbermayr Wels, el conjunt es jugarà la seva presència a la segona fase de la màxima competició europea. 

De l’arrencada de competició del Borges destaca la participació de quatre jugadors catalans. A més de Marc Duran i Joan Masip, jugadors que ja jugaven amb el primer equip, hi ha Norbert Tauler, fitxat aquest estiu, i el jove Cesc Carrera, procedent de la base del CTT Borges. Un equip, per tant, rejuvenit.

Després d'aquests partits, únicament continuarà a la Champions el primer classificat del grup. Els equips restants passaran a disputar l'Europe Cup. L’any passat, l’equip garriguenc va finalitzar segon del seu grup i va quedar eliminat en aquesta primera fase. 

La Copa d’Europa de tennis taula, la màxima competició continental d’aquest esport, reuneix els 24 millors equips europeus. És el tercer any consecutiu que els borgencs juguen la Champions.