Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall perd els tres partits i diu adéu a la Champions

El combinat garriguenc, integrat pels catalans Marc Duran, Joan Masip, Norbert Tauler i el jove Cesc Carrera es va estavellar ahir contra el TTC Ostrava 2016 i l'amfitrió SPG Felbermayr Wels. El dimecres havia perdut contra el Global Pharma Orlicz.

Els quatre jugadors de l'ENoLI Les Borges Vall al primer partit de la Champions (Foto: CTT Borges)

L’ENoLI Les Borges Vall ha tornat a caure aquesta temporada a la primera fase de la Copa d’Europa de tennis taula, la competició que reuneix els 24 millors equips del continent. En aquesta ocasió, l’equip garriguenc va perdre els tres partits disputats entre el dimecres 20 i el dijous 21, contra el Global Pharma Orlicz, TTC Ostrava 2016 i l'amfitrió, el SPG Felbermayr Wels.

En el primer partit, contra el Global Pharma Orlicz, el resultat va ser de 3-0. Marc Duran va perdre el primer partit per un ajustat 3-2 contra Park Jeongwoo. Joan Masip va rebre un 3-1 en contra davant de Robert Floras. En el tercer partit, Norbert Tauler, fitxat aquest estiu pel club de les Garrigues, va perdre 3-2 contra Piotr Cyrnek. 

En el segon partit, contra el TT Ostrava 2016, la derrota va ser per 3-1. Si bé després del primer punt perdut per Marc Duran (3-1 contra Jakub Kleprlik), Joan Masip va empatar el partit (1-3 a Adam Klajber), els austríacs no van donar opcions als blaus amb un 3-1 de Khalid Assar a Norbert Tauler i un 3-1 de Kleprlik a Joan Masip. 

En el darrer matx, els locals van vèncer 3-0 l’ENoLI Les Borges Vall. Livenko va avançar el SPG Felbermayr Wels amb un 3-1 contra Joan Maisip. Martinko va vèncer a Norbert Tauler 3-0. En el darrer i últim partit, va debutar en Champions el joveníssim Cesc Carrera, provinent de la base del club. Va perdre 3-0 contra Kolodziejczyk.

Fruit d’aquesta eliminació, el conjunt garriguenc passarà a disputar la segona fase de la Europe League, la segona competició europea. Els partits es jugaran la segona quinzena d’octubre. Abans, s’estrenaran a la Superdivisió espanyola. El primer partit de lliga serà el 29 de setembre a domicili, amb un visita al camp del San Sebastián de los Reyes.