Pàdel
- Redacció

Arrenca la nova Copa Catalana de Pàdel, amb una vintena d’equips de la comarca

Hi prenen part conjunts del CT La Serreta de les Borges, del Pàdel Juneda i el CT Juneda, del CP Arbeca, del CP Castelldans i del CP Vila de l’Albi. Per altra banda, el Soleràs ha estrenat una pista de pàdel aquest estiu.

Després de l'aturada federativa els mesos d'estiu, que no ha suposat una aturada de la competició, ja què s'han dut a terme una gran quantitat de tornejos i trofeus de festa major arreu de la comarca, l'esport federatiu s'ha tornat a activar al mes de setembre. Un cop finalitzada la Lliga Catalana, que va tindre lloc entre els mesos de febrer i juny, recentment ha començat la Copa Catalana, en què participen, de nou, una vintena d'equips garriguencs. Són de les Borges, Juneda, Arbeca, Castelldnans i l'Albi. La Copa Catalana és una competició nova, que aplega els equips inscrits a la Lliga Catalana que no tinguin sancions, i que s'estendrà fins a finals del 2023. Per tractar-se d'una novetat, no hi ha ni ascensos ni descensos. 
En les primeres jornades, els resultats van ser dispars per als equips garriguencs, amb victòries i derrotes a parts iguals. 

Font, a quarts del Campionat d'Espanya
La padelista de Juneda, Mariona Font, va caure eliminada a quarts de final del Campionat d'Espanya de Pàdel, en categoria cadet. 

Nova pista al Soleràs
Tot i que de moment no podrà participar en les competicions interclub, que requereixen tenir dues pistes en funcionament, el Soleràs ha posat en marxa aquest estiu una pista de pàdel al complex de l'ajuntament, al costat de les piscines i de la pista poliesportiva. L'equipament es va posar en marxa a finals del mes d'agost, més tard del que inicialment s'havia previst, atès que hi havia hagut deficiències de construcció per part dels instal·ladors que es van haver de solucionar.