Escalada
- Redacció

El Centre Excursionista Borges - Garrigues baixa en ràpel el campanar pels seus 40 anys

Fins ara, l'entitat borgenca havia celebrat els 40 anys d'activitat amb la Marxa de Resistència Borges-Riu Set i un cicle de xerrades sobre muntanya, natura i excursionisme. A finals d'any es preveu el tradicional dia del soci.   

Imatge sorprenent el matí del dissabte 23 de setembre a les Borges. Entre les 9 h i el migdia, diversos membres del Centre Excursionista Borges-Garrigues van dur a terme un descens del campanar del municipi mitjançant la tècnica de ràpel, emprada en escalada, alpinisme i disciplines similars.

L'objectiu de l'activitat era celebrar el 40è aniversari de l'entitat i cridar l'atenció dels veïns i veïnes.Per acabar la celebració, els membres del Centre Excursionista van dur a terme un vermut i van gaudir d'un repic de campanes per festejar l'efemèride.

Fins ara, l'entitat borgenca havia celebrat els 40 anys d'activitat amb la Marxa de Resistència Borges-Riu Set, per a la qual s'havia elaborat una armilla commemorativa i un cicle de xerrades sobre muntanya, natura i excursionisme. A finals d'any es preveu el tradicional dia del soci.