Ciclisme
- Redacció / Juneda

El circuit popular de la marxa de BTT Transbessons guanya pes

El diumenge 1 d'octubre va tenir lloc la 22a edició de la marxa de BTT Transbessons de Juneda, que organitza el Club Colla Ciclista La Pedalada. Va comptar amb uns 220 participants, que es van dividir entre els tres recorreguts.

Alguns dels participants a la marxa (Foto: CCCP La Pedalada)

Uns 220 ciclistes van participar el diumenge 1 d’octubre a la 22a marxa BTT Transbessons de Juneda que organitza el Club Colla Ciclista la Pedalada. Els inscrits es van repartir entre tres recorreguts: el curt, de 39,5 km i 650 metres de desnivell; el llarg, de 63 km i 1.200 metres de desnivell; i un de popular, iniciat l'any passat, de 16,4 km i 200 metres.

De tots tres, el que va tenir major participació va ser el curt, amb 81 ciclistes. Tot just darrere, i sent l’únic que va guanyar inscrits respecte l’edició del 2022, hi va haver el recorregut popular, amb 71 persones apuntades, entre infants i adults. En la marxa de l’any passat, els participants havien estat 47. Una part important dels inscrits en aquesta ruta procedient de l’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues. 

Els circuits de la 22a marxa BTT Transbessons se servien de camins i corriols de l'EIN Bessons, la Vall Seca, els Marquesos, el Racó del Pom, o la Serra del Rispa. L’activitat era no competitiva i obsequiava als ciclistes apuntats amb un bidó de la prova.