Atletisme
- Redacció / Les Borges Blanques

Els periodistes Artur Peguera i Arcadi Alibés, convidats del 20è aniversari del C.A. Borges

Els presentadors, que han corregut tots dos en alguna ocasió la Cursa de l’Oli, oferiran una conversa-col·loqui oberta a tots els públics. L'activitat tindrà lloc el dijous 5 d'octubre a les 20 h al Casal Cívic i Comunitari de les Borges.

(Foto: SomGarrigues)

Aquest dijous, 5 d’octubre, a les 20 h, tindrà lloc un nou acte de la commemoració dels 20 anys del Club Atlètic Borges. Els periodistes esportius de TV3 Artur Peguera i Arcadi Alibés oferiran una conversa-col·loqui oberta a tots els públics al Casal Cívic i Comunitari de les Borges. Des de l’entitat expliquen que tots dos periodistes han corregut en alguna ocasió la Cursa de l’Oli de les Borges.

L’abril passat, el C.A. Borges havia obert una mostra amb fotografies, cartelleria, equipacions, trofeus i reconeixements a la sala Maria Lois de les Borges, per repassar la trajectòria del club. Per tancar l’any, l’entitat preveu la publicació d’un llibre que repassa els 20 anys de vida de l’organització, a partir de fotografies d’activitats que s’han dut a terme i de curses en què han participat els seus membres. Els principals encarregats de l’obra són el qui va ser el primer president de l’entitat, Andreu Salvador, i amb el també històric Josep Maria Morlans.