Bitlles
- Redacció / L'Albagés

Els bitllaires de l’Albagés-Puigverd comencen la lliga contra el Palau d'Anglesola

Els jugadors dels pobles de l'Albagés i el Puigverd formen un mateix equip des de la passada temporada. És l'únic equip de la comarca que es manté actiu i en competició, després que els de Castelldans i del Soleràs pleguessin.

Imatge d'arxiu d'una partida del Club de Bitlles l'Albagés (Foto: C.B. l'Albagés)

El Club de Bitlles de l'Albagés va començar el diumenge 8 d'octubre la participació a lliga organitzada per Bitlles Lleida. Enguany, com ja van fer la temporada passada, competeixen juntament amb els bitllaires de Puigverd, formant un únic equip. La col·laboració va començar per la manca de jugadors amb què es trobaven tots dos clubs. En aquesta campanya, els garriguencs aportaran set jugadors, entre els quals dos joves de 13 anys que han reforçat l'equip. 

En la primera jornada de lliga, disputada a Puigverd, el C.B. l’Albagés – Puigverd de Lleida va competir contra el C.B. Palau d’Anglesola. Després del protocolari esmorzar de tots els jugadors, es van dur a terme dues partides. En la primera es va imposar el Palau d’Anglesola. En la segona, per contra, va guanyar el C.B. l’Albagés. 

El Club de Bitlles de l'Albagés és l'únic que es manté actiu i en competició de la comarca, després que els equips de Castelldans i del Soleràs pleguessin.