Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall perd el primer partit de la lliga com a local

Els garriguencs, amb Marc Duran, el serbi Marko Jevtovic i el mexicà Jair Jiménez, es vam avançar dues vegades al marcador, però el Visit Pontevedra va igualar i capgirar el resultat fins al 2-4 final.

Marc Duran en un dels partits contra el Visit Pontevedra (Foto: X.M.)

L’ENoLI Les Borges Vall va perdre el divendres 6 d’octubre el primer partit de la Superdivisió com a local, en el que era la segona jornada de lliga. Els garriguencs van caure 2-4 davant el Visit Pontevedra, l’únic equip que havia aconseguit la victòria en el primera partit, i que arribava líder al Centre de Tecnificació.

El vilanoví Marc Duran va avançar l’ENoLI Les Borges Vall en el primer partit, amb un 3 a 0 davant d’André Silva. A continuació, el mexicà Jair Jiménez, membre de l’equip de Divisió d’Honor del Borges, va debutar amb el primer equip. Jiménez es va avançar davant de Miguel Ángel Vílchez, però va acabar caient 1 a 3.

El tercer partit va significar l’estrena del serbi Marko Jevtovic. El veterà jugador va aconseguir un 3 a 0 davant Bentancor, que va tornar a avançar els garriguencs. En el quart partit, el segon de Marc Duran, el jugador blau va mantenir un disputat partit amb Miguel Ángel Vílchez, que va caure de la banda dels visitants per 2 a 3.

De nou amb l’empat al marcador, Jevtovic va perdre 0 a 3 davant d’André Silva i, en el sisè i últim partit, Jiménez també va caure, 2 a 4.

Aquest divendres, l’ENoLI Les Borges Vall jugarà contra el Cajasur Priego, l’actual campió de la Superdivisió. La setmana vinent, el dimecres i dijous 18 i 19, els garriguencs disputaran la segona volta de la Europe Cup. Es jugarà a l’Escala i s’hi trobaran amb el CER Robin Hat Prisco l’Escala, en el que serà un derbi català, a més del TTC Sokah Hobeken de Bèlgica i el STK Libertas Marincolor de Croàcia.