Ciclisme
- Redacció / Juneda

El 3r Open Vila de Juneda tanca la Copa Catalunya BTT Infantil

Hi van prendre part 120 ciclistes d’arreu de Catalunya. El ciclista del Vilosell Arnalt Tomàs va acabar cinquè a la cursa i no va poder millorar la quarta plaça en la classificació final de la categoria infantil.

El dissabte 14 d’octubre es va celebrar al circuit de l’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues el 3r Open Infantil Vila de Juneda, la dotzena i última prova de la Copa Catalunya de BTT Infantil de la Federació Catalana de Ciclisme. Fins a 120 ciclistes van prendre part de la competició, que aplegava infants i joves de les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil.

El recorregut era el mateix dels anys anteriors. El president del Club Colla Ciclista la Pedalada, Norbert Herrera, assenyala que “en essència, aprofitava els elements tècnics de l’escola i de l’entorn”. Herrera també subratllava abans de la prova a aquest mitjà l’evolució de l’Open Infantil Vila de Juneda. El primer any havia estat inclòs al Campionat Provincial Infantil i la segona edició, a la Kids Cup de Lleida. En aquesta ocasió, formava part d’un calendari de proves a nivell de tot Catalunya.

El garriguenc més ben posicionat a la Copa Catalunya de BTT Infantil era el vilosellenc Arnalt Tomàs. Era quart a la classificació general i podria haver pujat al podi si hagués guanyat la cursa i el tercer classificat no hagués puntuat. Tot i que el segon supòsit va tenir lloc, Tomàs va finalitzar cinquè i es va haver de conformar amb una meritòria quarta plaça general.