Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall comença la disputa de la Europe Cup amb una alineació insòlita

La segona fase de la Europe Cup es disputa a l’Escala. Entre avui i demà el Borges jugarà els tres partits: contra el CER Robin Hat Prisco l'Escala, contra el TTC Sokah Hobeken belga i contra el STK Libertas Marincolor croat.

Tauler, Jiménez i Carrera abans del primer partit. (Foto: CTT Borges)

L’ENoLI Les Borges Vall ha començat a disputar la segona fase de la Europe Cup aquesta tarda a les 15.30 h, contra l’equip belga Sokah Hobeken. El partit es pot veure online a la plataforma de la Unió Europea de Tennis Taula.  

En el primer dels tres partits que jugaran entre avui i demà, els borgencs han presentat una alineació insòlita, fruit de les lesions i les incompatiblitats d’alguns dels titulars. El jugador del primer equip Norbert Tauler (20 anys) està acompanyat dels jugadors de Divisió d’Honor Jair Jiménez (25 anys) i Cesc Carrera (16 anys). Joan Masip està lesionat de llarga durada i Marc Duran no es podrà incorporar a la convocatòria fins demà. El de Vilanova i la Geltrú retornava dels Estats Units i s’incorpora al segon partit del dia. A més a més, el club garriguenc no ha inscrit a la Europe Cup els internacionals. 

Després de jugar contra els belgues, aquesta tarda a les 19.30 h ho faran contra el CER Robin Hat Prisco l'Escala, en el derbi català de la Europe Cup. Demà, a les 17 h, es disputarà l’últim partit, contra el STK Libertas Marincolor croat. Els dos primers classificats del grup passaran a disputar els vuitens de final de la competició.

Un cop finalitzats els partits de la Europe Cup, l’ENoLI Les Borges Vall encara haurà de disputar un últim partit aquesta setmana. El divendres a les 18 h, rebrà a casa al Collado Mediano TM al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques. El partit tindrà entrada gratuïta i també es podrà seguir per internet a través de LesBorgesTV.