Pàdel
- Redacció / Fulleda

Fulleda comença la construcció de la pista de pàdel

L'equipament s'ubicarà al costat de l'àrea d’autocaravanes. L'Ajuntament va decidir impulsar la seva construcció a finals de l’any passat després d'una petició veïnal encapçalada per un grup de joves. 

Primeres passes per la construcció de la pista (Foto: J.A.)

Fulleda ha iniciat darrerament la construcció d’una pista de pàdel prop de l’àrea d’autocaravanes, amb la qual cosa se sumarà a la dotzena de pobles garriguencs que ja tenen almenys una d’aquestes pistes. Els últims dies s’ha adequat la solera de formigó i les properes setmanes està previst que comenci el muntatge dels murs i dels altres elements. L’equipament s’ubica prop de l’àrea d’autocaravanes i des del consistori confien que abans d’acabar l’any estigui enllestit i en funcionament. 

L’Ajuntament de Fulleda va decidir impulsar la construcció de la pista de pàdel  a finals de l’any passat, després d’una petició veïnal encapçalada per un grup de joves. Fins ara, tant aquests joves com altres veïns amb segones residències a Fulleda anaven a jugar a pàdel a pistes de pobles veïns. 

La construcció de la pista de pàdel al municipi, està valorada finalment en 48.344,98 euros, per sota dels 61.095,73 euros que s’havien pressupostat inicialment.